Alev KimyaL-Glutamin - Usp - Pharma Grade [56-85-9]AKGLUM
Alev KimyaL-Glutamin - Usp - Pharma Grade [56-85-9]AKGLUM
Alev KimyaL-Glutamin - Usp - Pharma Grade [56-85-9]AKGLUM

L-Glutamin - Usp - Pharma Grade [56-85-9]

Fiyat : ₺2.528,35  + KDV
KDV Dahil : ₺3.034,02

Ön Siparişli Üründür. Stok ve Fiyat Teyidi Alınız! Seçeneklerden Miktar Seçiniz! Alıcı Ödemeli Gönderim Yapılmaktadır! !!! Önemli Uyarı !!! Sekmesini Okuyunuz!

ADET

Artır Azalt

L-Glutamin

Usp - Pharma Grade

CAS No: 56-85-9

Assay: %99,9

1 Kg / 10 Kg

Menşei: İngiltere

Analizi Resimlere Eklenmiştir.

 

Vücutta en fazla bulunan amino asit olan glutamin, kas dokusunda, plazmada ve hemen hemen yediğiniz her hayvansal üründe bulunur. Ortalama olarak, et, süt ürünleri ve yumurta gibi hayvansal protein kaynaklarında bulunan amino asitlerin %5’inden oluşur.

Glutamin bir çeşit amino asittir ve ana görevi proteinlerin yapılarının oluşturulmasıdır. İki çeşit glutamin bulunur. Bunlar L-glutamin ve D-glutamindir. L-glutamin proteinlerin yapısına katılırken D- glutamin canlı organizmalar için nispeten önemsiz bir üründür. L-glutamin vücut tarafından da sentezlenebilmektedir.

Esansiyel olmayan bir amino asit olan glutamat (glutamik asit) parçalanıp, amonyak moleküllerini içeren nitrojen ile birleştiğinde, insan vücudunda glutamin üretilmiş olur. Glutamini bir nevi nitrojen süngeri gibi düşünün. Amonyağı temizler ve hücre büyümesi, doku tamiri vb. fonksiyonlarda kullanılmak üzere dokular arasında nitrojen taşır. Protein parçalanmasından elde edilen tüm nitrojenin %30-35 kadarının glutamine dönüştüğü rapor edilmiştir.

Glutamin bir nitrojen süngeridir. Amonyağı temizler ve dokular arasında nitrojen taşır. Glutamin aynı zamanda, glutamatı yeniden sentezlemek için parçalanabilir; bu da glutamini amonyak ve nitrojen kaynağı yapar.

Vücudunuzda glutaminin yaklaşık %70’i iskelet kasında üretilir ve buradan ince bağırsak, böbrek ve akyuvarlara dağılır. Bunlar glutaminin baskın olarak kullanıldığı yerlerdir.

Amino asitlerin seviyeleri çeşitli faktörlere bağlıdır. Hamilelik ve emzirme, yorucu egzersizler, hastalık, açlık veya oruç, hızlı büyüme ve gelişme, aşırı stresli durumlar vücudun glutamin depolarını önemli miktarda boşaltır. Bunlar, glutamin alımının arttırılması veya tamamlayıcı ürünlerin kullanılmasının uygun olduğu durumların bazılarıdır.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı

Çerezlerin Kullanımı Hakkında Bilgi İçin Buraya Tıklayınız!